Over mij

 

Hi! Mijn naam is Angela Shah. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Doordat ons leven altijd vrij druk en chaotisch is, de weken om vliegen en het af en toe lijkt alsof ik in een sneltrein zit die niet lijkt te stoppen, zocht ik al lange tijd naar iets wat me hierbij kon helpen. Iets wat mij meer rust geeft en waardoor ik wat vaker even stil kan staan, relativeren en op adem komen.

Magic Truffles is voor mij het product wat ervoor zorgt dat ik minder snel geïrriteerd ben, meer energie heb en vooral meer rust ervaar. Het is natuurlijk geen wondermiddel maar meer een hulpmiddel die ik voor lange periode kan gebruiken. Het fijne is dat ik bij het gebruik van Magic Truffles gewoon alles kan doen wat ik normaal ook doe. Het is een mooie start van de dag.

Omdat ik hier nu zoveel goede ervaringen mee heb wil ik dit graag met andere delen. Daarom heb ik besloten om het product zelf te verkopen. Het geeft mij veel voldoening om ook van andere mensen te horen wat het product voor hen doet. Het product is zeker niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen vinden het eng om te proberen en andere merken er niet veel van. Mijn advies is ook; probeer het zelf 2 maanden uit en zet een intentie voor die dag. De kracht van intenties zetten is zo sterk en geeft je mind richting.

Ben je overtuigd? Bestel je Microdosing Magic Truffles hier.

Je kunt me ook volgen op Instagram.

Liefs,